Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn bestelling nog retourneren ?

Het retourneren van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. De retour kan dan Hier aangemeld worden zodat wij er zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht worden. Verder moeten ze nog aan een aantal criteria voldoen die hier staan aangegeven Refund Policy.

Waar komen de Negatieve reviews vandaan ?

Bekijk hier onze reviews op Trustpilot

Begin vorig jaar hebben we een afdeling customs opgezet en hebben in het voorjaar 2020 een zeer gewaagde custom sneaker geïntroduceerd waarvan de kleuren veranderden in het zonlicht. De vraag was groter dan we aankonden, onze back-office liep niet er werd slecht gecommuniceerd naar onze klanten en uiteindelijk liep het hele productieproces vast. We hebben gelukkig iedereen gecompenseerd en aankoopsommen en verzendkosten terug kunnen storten. We hebben hierdoor een berg negatieve reviews gekregen wat ons natuurlijk enorm spijt. Wij zijn nu bezig met alleen maar goeie reviews te krijgen en alles zo goed en snel mogelijk te leveren.

We hebben echter heel veel geleerd en hebben de hele afdeling door de wasstraat gehaald. De incapabele mensen zijn vervangen door zeer bekwame en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we een samenwerking hebben met topontwerper en air-brush specialist Mark Beerepoot die verantwoordelijk zal zijn voor de Customs productie.

Hoe vallen Yeezy's ?

Yeezy's vallen een halve maat klein. Als u normaal met Nike Air Force 1 een maat 44 heeft, heeft u met de Yeezy Boost 350 V2 een maatje 44 2/3 nodig.

Wat zijn de beschikbare betaalmethodes ?

Wij accepteren American Express, Apple Pay, Bancontact, Ideal, MasterCard, Paypal, Sepa Bank transfer en Visa. Ook accepteren wij sinds kort ook cryptocurrentie als betaalmethode. Wij accepteren momenteen Ethereum , Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin en meer.

Is alles wat jullie verkopen echt ?

Alles wat op onze site staat is echt en gecheckt. Elk item dat verkocht wordt zal nieuw zijn met alles erop en eraan. 

 

Krijg ik mij geld terug als ik mijn schoenen retour heb gestuurd ?

Nadat wij de schoenen ontvangen hebben en ze goedgekeurd zijn gaan wij over tot terugbetaling. De terugbetaling zal altijd of via Paypal gaan of via MolliePayments. Het bedrag zal terug worden gestort op dezelfde rekening waar mee betaald is.