Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Elke Yeezy valt anders, wij vergelijken hier met de Nike Air Force 1, omdat dit paar 'normaal' valt en dit het meest gedragen paar is.

De Yeezy Boost 350 V2 valt 2/3 maat klein, dus heeft u normaal 42, bestel dan 42 2/3.

De Yeezy 700 V1 / V2 / V3 valt gelijk aan de Yeezy Boost 350 V2

De Yeezy Slide valt veel kleiner, heeft u normaal 44.5, bestel dan 46

De Yeezy 500 valt ook gelijk aan de Yeezy Boost 350 V2

Het retourneren van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. De retour kan dan Hier aangemeld worden zodat wij er zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht worden. Verder moeten ze nog aan een aantal criteria voldoen die hier staan aangegeven Refund Policy.

Vertrouwen staat op 1, en daarom is het juist voor ons zo uiterst belangrijk dat wij dit veel laten zien. Wij zijn dag in dag uit bezig om reviews te krijgen, dus heeft u een goede ervaring gehad dan zouden wij het enorm waarderen als u een review achter laat. De sneakerwereld is een moeilijke wereld met veel oplichters dat is ook waarom wij nu een team, Kikokickz oorspronkelijk gestart zijn. Ons doel was en blijft om echte schoenen te leveren voor de beste prijs.

Bekijk hier onze reviews op Trustpilot

Wij accepteren American Express, Apple Pay, Bancontact, Ideal, MasterCard, Paypal, Sepa Bank transfer en Visa.

Alles wat op onze site staat is echt en gecheckt. Elk item dat verkocht wordt zal nieuw zijn met alles erop en eraan. 

Nadat wij de schoenen ontvangen hebben en ze goedgekeurd zijn gaan wij over tot terugbetaling. De terugbetaling zal altijd of via Paypal gaan of via MolliePayments. Het bedrag zal terug worden gestort op dezelfde rekening waar mee betaald is. Houdt rekening met een terugbetaaltermijn van 1-5 werkdagen, de betaling loopt via MolliePayments of Paypal hier hebben wij verder geen inzage in.

Wij hebben voor deze vraag een speciale pagina gemaakt, om het zo zo overzichtelijk mogelijk te maken. Zie Hier

Wij handelen gemiddeld elke bestelling binnen 24 uur af, het kan voorkomen dat wij hem nog binnen moeten krijgen van onze levernacier. Wilt u het zeker weten ? Stuur dan een DM op insta met uw bestelnummer en dan kijken wij hem zo snel mogelijk na.

14 DAGEN RETOUR

Stuur je bestelling gemakkelijk retour en ruil voor de goede maat, of geld terug.

SNELLE VERZENDING

Profiteer van de snelste verzending

GEGARANDEERD AUTHENTIEK

Elk item dat we verkopen wordt handmatig gecontroleerd